Ментори

Ментори в Рекламно междучасие са изявени алумни на НБУ – завършили програма Реклама, а днес с успешна реализация на различни позиции в сферата на комуникациите, маркетинга, дизайна и бизнеса.

Антония Андонова

Аз съм Антония Андонова, акаунт директор и партньор в дигитална рекламна агенция Interactive-share. С лилавото ми семейство се срещнах още през първата си година в Нов български университет. Форматът Академия за Онлайн реклама беше нашият повод за среща и така и до днес. Повече от щастлива съм, че се припознах в БП Реклама, която завърших с огромно удовлетворение. Благодарение на всичко научено днес мога да бъда полезна освен в работата си, но и на всички, които се лутат какво да изберат за своето бъдеще в областта на дигиталния маркетинг.

Джулиана Донева

Джули е част от най-голямата комуникационна група в България – Ogilvy Group Bulgaria. Работила е за развитието на брандове като Durex, Philips, Sofia Documental и др. Отговорна в работата си, бохем в ежедневието си, Джули не я свърта на едно място и винаги ще намери енергия и време за проектите, които я кефят. И не, не казва коя зодия е.

Иван Горанов

Казвам се Иван Горанов, разказвач на истории, чрез картинки. Моят път към дизайна започна преди 6-7 години в Нов български университет. Още в самото начало на образованието ми започнах и стаж в Interactive Share, за които разбрах от Академия за Онлайн Реклама в НБУ. И какво да кажа? Това се превърна в моят дом, който ме изправи пред всевъзможни предизвикателства и ме научи на много. Сега с гордост мога да кажа, че съм част от CleverPine - сравнително нова IT компания, където имам възможността да създавам дизайн на следващо ниво. За мен дизайнът е начин да разказвам истории, а историите са променили света ни - затова бъдете разказвачи.

Изабела Павлова

Основател на Iskam Da Yam Studio

В продължение на 10 години трупа опит и вдъхновение в криейтив агенции, където се изявява като копирайтър и творчески директор. Любопитството ѝ към изкуствата и дизайна я провокира да развие усещането си за естетика и да застане зад обектива. Бакалавър по Реклама в НБУ и магистър по Продуцентство и креативни индустрии в СУ. През 2019-та Изабела създава Iskam Da Yam Studio - криейтив студио с фокус кулинарна фотография, видеография и маркетинг.

Поли Денева

Морски позитивен гларус, даващ винаги 100% от себе си, независимо с какво се захване. Не разбира много от числа, но има нюх към творчеството, затова се насочва именно към рекламната индустрия. Стратегическото планиране, графичния дизайн и фотографията са му страст. Тайно manifest-ва до 50-годишна възраст да е направил първия си филм.

Славея Ковачева

Meta Client Solutions Manager, Httpool

Славея навигира сферата на маркетинга и рекламата с нестихващ ентусиазъм вече повече от 6 години. Пламъчето към тази професия се пробужда в коридорите на НБУ, където тя прекарва 4 години години като студент по реклама. През годините се впуска във всяко студентско състезание, до което се докосне, достигайки и до академията на Cannes Lions - Roger Hatchuel, където има привилегията да работи рамо до рамо с най-ярките млади рекламисти от целия свят. Професионалният ѝ път започва като копирайтър и през годините маневрира през различни области на дигиталния маркетинг. Днес Славея се развива в компанията Httpool - Authorised Sales Partner на Meta за България.

Стелиян Драганов

Аз съм Стелиян Драганов или просто Стели. Случайната среща с НБУ ми отвори вратите към безкрайно цветния свят на комуникациите. Това е най-сладката случайност в живота ми. Така до днес - с повече от 6 години опит в дигиталния маркетинг. Професионалният ми път преминава през маркетинговия отдел на театър и дигитална рекламна агенция. От две години съм част от маркетинг екипа на biotrade - първият български дермокозметичен бранд и най-предпочитана марка в България при борба с кожа, склонна към несъвършенства. Любимите ми теми - сторителинг, емоционален брандинг, дигитален маркетинг.

Клара Илиева

Media Planner / Digital Media Planner

Любопитството при мен е основаният двигател, работещ на пълни обороти. Медиите са в основата на моята работа, а с тяхната динамика никога не става скучно. Числата ми говорят, а аз ги превеждам в езика на креативността. Драскам, разхвърлям, но винаги прилежно завършвам с таблица в excel.